Over ons

Welkom bij Psycholoog-kiezen.nl

Wij weten dat het niet altijd makkelijk is om hulp te vragen. Bovendien is het vaak ook nog eens moeilijk om uit te vinden waar je de hulp kan vinden die precies bij jou past.

Wij maken het vinden van goede hulp zo makkelijk en prettig mogelijk. Zoek vrijblijvend: je krijgt altijd een goed en helder advies!

Zoek hier

Voor cliënten

Vind uw Hulpverlener

Contact uw Hulpverlener direct

Consult met vertrouwen

Voor psychologen / therapeuten / coaches

Maak gratis een profiel aan

Plaats diverse hulpaanbiedingen

Consult en Bied hulp


De weg naar succes

Een geschikte therapeut

Of een therapie voor jou goed werkt of niet hangt voor een groot deel af van het feit of het ‘klikt’ tussen jullie. Dat kan je uiteraard niet afleiden van een naam alleen. Je kan dit alleen maar ervaren tijdens de therapie zelf.

Vraag bij het eerste contact gerust uitleg over de achtergrond en de werkwijze van de therapeut. Stel aan het begin van de therapie samen een plan op. Je kan afspraken maken over bijvoorbeeld het doel van de therapie, de aanpak, de frequentie van de gesprekken en de verwachte duur van de therapie.

Zoeken

Therapeuten kan je op diverse manieren vinden. Veel huisartsen werken samen met therapeuten naar wie ze doorverwijzen. Het is dus een goed idee om eerst bij je huisarts te rade te gaan.

Op onze website vind je een zoekfunctie voor psychologen, coaches, therapeuten.

 

Heb je een therapeut gevonden of ben je naar een therapeut doorverwezen, maar voel je je bij deze persoon niet helemaal op je gemak, aarzel dan niet om dit te bespreken. Laat je indien nodig naar een andere therapeut doorverwijzen of zoek er zelf een.

Onze krachten

Zoeken80%
Vinden85%
Diversiteit90%
Oplossen95%
Schakelen90%
Aanpassen90%

Onze partners

partner-logo1
partner-logo2
partner-logo3
partner-logo4
partner-logo5
partner-logo6